Livrare gratuita

Livrare gratuita

Societatea BLOCK-BOX SRL nu se ocupa doar cu producerea de containere, montarea containerelor si/sau depozitarea containerelor. BLOCK-BOX SRL se ocupa si de alte aspecte importante precum: logistica containerelor si transportul containerelor.

Transportul containerelor poate fi efectuat de catre Societatea BLOCK-BOX SRL sau de catre Achizitor. In cazul in care se opteaza pentru ca transportul containerului / containerelor sa se efectueze de catre BLOCK-BOX SRL, Achizitorul va suporta costurile implicate.

BLOCK-BOX SRL oferta posibilitatea de transport a containerelor cu propriul echipament (detinem camion cu macara), ceea ce asigura incarcarea containerelor de la sediul firmei noastre pana la punctul de descarcare / amplasare al beneficiarului – in orice colt al tarii.

Transportul containerelor oferit de BLOCK-BOX SRL este un transport rutier si pentru ca detinem camion cu macara, ajutam beneficiarii sa profite de acest avantaj fara sa mai intervina costuri suplimentare pe care le implica inchirierea unei macarale pe langa transportul propriu-zis.

BLOCK-BOX SRL ofera clientilor:

  • MONTAJ GRATUIT
  • TRANSPORT GRATUIT – pentru livrare de containere pe o distanta de 100 km dus-intors in BRASOV.