Garantie containere

Garantie containere

Societatea BlockBox SRL în calitate de garant asigura ca bunurile pe care le comercializeaza, indeplinesc STAS-urile in vigoare si conditiile calitative de ultima generatie, cuprinzand toate optimizarile recente in ceea ce priveste proiectarea, fiind astfel in conformitate cu standardele europene.

Perioada de garantie a containerelor Block – Box este de 24 luni, ceea ce implica remedierea gratuita a defectelor de fabricatie datorate producatorului, iar in cazul in care defectiunile nu pot fi remediate – produsele vor fi inlocuite.
Garanţia se acordă cu obligatia sa se respecte instructiunile de folosire: transport, manipulare, depozitare, intretinere a produselor/containerelor achizitionate.

Achizitorul/Cumparatorul poate beneficia de piese de schimb si service – postgarantie contracost.
Fata de societatea producatoare pot ridica pretentii doar consumatorii finali/ clientii directi, in acest caz aceste drepturi nu pot fi cesionate nimanui.
Notificarile beneficiarului se transmit imediat furnizorului in scris. Orice notificare / reclamatie sau instiintare care apare in conformitate cu prezentul document referitor la calitatea si / sau inlocuirea pe perioada de garantie se imbunatateste in termen de 30 de zile de la primirea notificarii.
In cazul unei astfel de notificari, furnizorul este obligat sa remedieze defectiunile si / sau sa inlocuiasca produsul fara a percepe alte costuri suplimentare pentru beneficiar.

TIMPUL DE RASPUNS LA NOTIFICARE: 24 ORE
TIMPUL DE REMEDIERE A DEFECTIUNILOR: MAX. 30 ZILE DE LA PRIMIREA NOTIFICARII.

Se considera defectiuni datorate producatorului si vor fi remediate intr-un termen rezonabil situatiile care impiedica desfasurarea activitatilor in interiorul containerelor, urmatoarele imprejurari.

  • Vicii ascunse;
  • Functionarea defectuoasa a instalatiei electrice;
  • Functionarea defectuoasa a tamplariei (usi, ferestre);
  • Pentru containerelor sanitare se recomanda si se oblige montarea tablei striate pe toata suprafata pardoselii unde este amplasat Grupul Sanitar, in caz contrar garantia se anuleaza.

Nu se considera defectiuni de fabricatie urmatoarele situatii:

  • Manipularea / descarcarea necorespunzatoare din care rezulta deterioarea containerelor (lovire, zgariere);
  • Amplasarea pe un teren accidentat, teren care se surpa;
  • Amplasarea intr-un mediu urban sau industrial sever (cu concentratii mari de compusi chimici corozivi);
  • Amplasaarea intr-un mediu marin (faleza/coasta – pana la 3km);
  • Amplasarea intron mediu special cu UV puternice (localizate in special la altitudine de peste 900 km).

Garanţia nu se aplică pentru daune, deteriorari, defecţiuni provocate de factori externi: incendii, cutremure, inundaţii, trăznete, şocuri mecanice, şocuri termice, fumuri corozive.

Nu fac obiectul garanţiei nici intervenţiile neautorizate asupra produsului, modificări, improvizaţii, deteriorările de genul: zgârieturilor, loviturilor, fisuri, rupturi, îndoituri, deformări fizice/mecanice neexistente în momentul achiziţionării/desigilării produsului. Aceste lucruri aducând după sine anularea garanţiei.

Daca se constata ca deficienta produselor nu constitue defectiune datorata producatorului si este dataorata unei utilizari neconforma, beneficiarul asigura cheltuielile de deplasare si constatarea din partea furnizorului.

Alineatele de mai sus contin integral garantia oferita produselor, excluzand orice alte pretentii de garantie. Prezentul certificat se completează conform prevederilor legii 449/2003 privind garanţiile.