Containere electrice

Containere electrice

Container pentru statii electrice din exteriorContainerele pentru statii electrice sunt realizate pentru alimentarea cu energie electrica, montajul tablourilor electrice sau altor aparate destinate acestui domeniu.
Aceste containere sunt construite special pentru a fi adaptate necesitatilor clientilor iar la cerere pot fi echipate cu usi metalice cu maner antipanica, izolatie in pardoseala, decupari pentru intrarea / iesirea cablurilor electrice, guri de ventilatie.

Containerele electrice mai sunt dotate in functie de beneficiar si cu: aparat aer conditionat cu inverter, convector, boiler.
Containerele electrice au o structura mai solida/robusta, containerele electrice sunt confectionate din tabla zincata cu grosime de 3mm, fiind realizata prin sudura asigurand rezistenta optima acestui tip de containere.
Fiecare container electric este dotat cu 4 elemente de colt care asigura prinderea/respectiv manipularea in siguranta a containerului.
Containerele electrice sunt vopsite in camp electrostatic, si au culoarea RAL 9002.
Containerele electrice modulare ne ajuta, simplificand procesul de constructie a unor spatii pentru producerea de energie electrica, astfel se renunta la complexitatea inutila a unuei costructii clasice, economisind timp, bani si alte resurse implicate intr-un asemenea proeiect.
Containerele electrice modulare marca BLOCK-BOX SRL sunt verificate si corespund standardelor de siguranta in vigoare, oferind eficienta energetica, securitate si compatibilitate cu mediul reducand etapele de proiectare, profitand de procesul de punere in functiune care are ca termen nu cateva luni ci doar cateva saptamani.