Containere cabine

Containere cabine

Container cabina cu geamuriCabina paza este o constructie realizata dintr-un ansamblu de profile de otel sudate, care formeaza o structura rezistenta, prevazuta cu elemente de prindere in vederea ridicarii, manipularii si amplasarii cabinei in locul dorit.
Structura de rezistenta a cabinei de paza permite manipularea acesteia prin mijloace simple de ridicare precum un motostivuitor.
O cabina paza asigura vizibilitatea in toate directiile prin intermediul suprafetelor vitrate pe timpul zilei iar pe timpul noptii iluminarea este asigurata de proiectorul amplasat pe exterior.


1. CABINA PRESA / ZIARE
Pentru o cabina presa / ziare se opteaza pentru u8n container modular cu dimensiunile de 3.140 x 2400 x 2400 mmcare indeplineste conditiile standardelor impuse.
Organizarea unei astfel de cabina presa / ziare trebuie sa fie una ingenioasa si atractiva pentru a indemna clientii sa fie interesati de obiectele comercializate de o astfel de cabina.
De aceea Block Box ofera posibilitatea confectionarii cabinei presa/ ziare in functie de client, intr-un stil industrial.

2. CABINA INFORMARE TURISTICA
La fel ca o cabina presa/ziare, cabina informare turistica este un container modular cu dimensiunile 3140 x 2400 x 2400 mm
Cabina informare turistica are ca obiectiv principal promovarea oraselor din Romania. Aceasta cabina informare turistica se adreseaza vizitatorilor/turistilor dar si persoanelor rezidente care vor sa-si cunoasca mai bine orasul si posibilitatile de a-si petrece cat mai placut timpul liber de care dispun.
O cabina informare turistica ofera detalii privind traseele si obiectivele turistice din oras si din vecinatate precum si programe ale evenimentelor, expozitii si posibilitati de agreement. In afara de aceste lucruri o cabina informare turistica, distribuie si editeaza gratuit pliante, harti si ghiduri turistice in mai multe limbi de circulatie international si nu in ultimul rand acces la internet gratuit.